Slovenska agencija za mlade razpisuje delovno mesto!

Slovenska agencija za mlade razpisuje delovno mesto za projektnega sodelavca/projektno sodelavko. V nadaljevanju so opisane delovne odgovornosti vezane na razpisano delovno mesto. Slovenska agencija za mlade bo z izbranim kandidatom sklenila pogodbo za določen čas s polovičnim delovnim časom z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za polni delovni čas.

Splošne informacije

Celoten razpis je na voljo na povezavi.

Oblika dela
Zaposlitev po pogodbi o zaposlitvi s polovičnim delovnim časom za obdobje 24 mesecev z začetkom predvidoma 1. aprila 2022.

Način izbire
Po pregledu prijav bo narejen ožji izbor kandidatov, ki bodo povabljeni na osebni razgovor.

Delovni čas
Delovni čas znaša 20 ur tedensko, ki se na podlagi odredbe delodajalca razporedijo med delovne dni. Začetek dela je vsak delovni dan med 07:00 in 10:00 uro, zaključek dela pa med 15:00 in 18:00 uro.

Poskusno obdobje
6 mesecev.

Plačilo
Začetna osnovna bruto plača je 821,04 eur. Zaposleni je upravičen do dodatka za malico in prevoz na delo.

Postopek prijave
Zainteresirane kandidate pozivamo, da nam pošljejo:

  • izpolnjen prijavni obrazec (del razpisne dokumentacije),
  • življenjepis,
  • motivacijsko pismo,

najpozneje do 13. 3. 2022 na info@sloam.si.

Vse zainteresirane prosimo, da nam na info@sloam.si pošljejo prijavo, življenjepis in motivacijsko pismo (v Europass obliki). V življenjepisu naj zainteresirani izhajajo iz svojih preteklih izkušenj na relevantnem področju, v motivacijskem pismu, pa naj zapišejo svojo vizijo dela v organizaciji.

Motivacijsko pismo naj ne bo daljše od 1000 besed (dve tipkani A4 strani) in naj vključuje najpomembnejše pridobljene izkušnje, znanja in veščine, pomembne za to delovno mesto, profesionalne cilje v prihodnjih letih in svoje glavne vrednote pri delu (generična motivacijska pisma bodo zavržena in kandidati o neizboru ne bodo obveščeni).

Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se v nadaljnjem selekcijskem postopku odločili za najprimernejšega kandidata.

Slovenska agencija za mlade si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za več informacij v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 9.00 in 15.00 na tel. št. 041 281 847 ali na e-mailu info@sloam.si.

DELI TO NOVICO
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

PREBERITE TUDI